Het blondin

het blondin söker pojkvänHallå där, jag är en het blondin, nu är jag som sagt het, men nu vill jag faktiskt stadga mej. Finns här någon schysst kille som är sugen på att dejta och se vart det leder? Jag ser bra ut, är 26 och känner att det är dags att komma till ro. Ännu vill jag inte bilda familj och sånt, det får bli senare, typ efter 30. Men ett stadigt förhållande vill jag ha nu, så jag hoppas här finns en kille som vill detsamma. En kille som jag klickar med och du klickar med mej. En anledning till att jag skriver min kontaktannons på en sexblogg är att sex är väldigt viktigt för mej. Ett förhållande där det inte finns ett aktivt sexliv funkar inte för mej. Så, nu vet du det.

Jag har en bra utbildning och har nu ett bra jobb där jag tjänar hyffsat och jag trivs bra. Du ska också ha ett ordnat liv, inga skulder, du ska vara rökfri och inga problem. För i framtiden ska vi bo ihop och kanske köpa vårt boende, därför vill jag att du också ska ha förutsättningar för det. Men som sagt, det är ett tag tills dess, först ska vi hitta varandra, vem vet, det är kanske här du finns?! Jag hoppas det naturligtvis. Jag är en het blondin som vill ha allt i ett paket, det måste ju finnas. Givetvis får man kompromissa ibland, ingen är ju perfekt, inte jag heller. Jag är flyttbar till vissa delar av landet eftersom mitt jobb är en stor koncern. Men det är något som ligger långt fram i framtiden, det där med flytt. Nu vill jag bara hitta mannen i mitt liv. Ska vi gå på dejt och lära känna varandra?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Het blondin”

  1. Ung man, bor i Stockholm. Stabil, trevlig. Röker inte, och tränar ofta. Gillar att mysa och laga mat. En mysig middag med en trevlig tjej är alltid toppen, kanske leder till något.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!