Hård sex

kåt mogen kvinna vill ha hård sexÄr du en kåt karl och vill du piska min breda sexiga rumpa? Jag söker en man som gillar hård sex, men inte alltför hårt, det ska inte vara smärta, det ska inte göra jätteont. Vem är jag som vill det? Hmmm, att beskriva sej själv är alltid svårt, men jag är en trevlig kåt mogen kvinna som är över 35 men har inte fyllt fyrtio. Och du är en man i åldern från 25 år och uppåt, dock tror jag det bästa är om du är äldre. Då tror jag att du är mer erfaren och kan det där med hård sex. Själv är jag nybörjar inom den dominanta världen, så det vore bra om du är en erfaren dominant man! Vi ska ha typ vanlig sex också, såklart, gärna långa förspel och mycket slick och sug, det gillar jag skarpt!

Sex är guds gåva till mänskligheten, det anser jag och nej, jag är inte religös, det är bara ett uttryck. Så mycket njuting sex ger oss människor, det är helt underbart. Som en mogen kvinna så har jag ganska lång erfarenhet och har lärt mej att njuta fullt ut, utan hämningar. Men det har inte varit förrän de senare åren jag gjort det, när jag var en ung kåt tjej, då knullade jag för att behaga mannen. Även om jag själv njöt då, men jag stönade för jag trodde mannen ville höra det. Inte för att jag själv njöt, jag stönade när jag skulle göra det. Men den tiden är förbi, när jag stönar nu gör jag det för att det är skönt. Det är härligt att bli vuxen ;-).

Kåta män som är bestämda och som har ett öppet sinne, det är er jag vill ha kontakt med. Hör av dej, berätta lite om dej själv! Kram!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!