Ensam och kåt – vill någon seriös kille ses?

jag är ensam och kåt tjej som söker en killeFasiken vad det är trist att vara ensam och kåt!!!! Fasiken vad det ska vara svårt att hitta en seriös kille som fattar hur man ska uppföra sig. Killar nuförtiden är så respektlösa, jojo inte alla så klart! Vore hemskt att dra alla över en kam, det finns alltid undantag. Men det är kanske på sexbloggar som denna sexblogg med en massa snygga och kåta tjejer som söker en sexpartner som de oseriösa finns? Nä, så kan det inte vara, jag är ju här och jag är seriös och vill verkligen träffa någon.

När du skriver till mig, så kan jag redan nu säga, om du bara skriver typ ”ska vi knulla nu direkt” så kommer du inte längre. Även om det bara handlar om sex så kan man uppföra sig och föra en normal konversation, eller hur?! Jag menar inte att vi ska umgås i all evighet, nej nej inte alls. Tänker mig att vi träffas rätt så snabbt, men vi får konversera lite först. Sen får vi se om vi kommer överens och när vi bytt bilder så är nästa steg att ses i verkligheten.

Jag är en snygg tjej (om jag får säga det själv). Så jag tycker jag kan ställa lite krav på ditt utseende också. Killar som är vältränade och fräscha, utan hår på hela kroppen. En pussmun och en kuk som är storlek medium eller large, allt det tilltalar mig om man säger så. Är väl lite åldersfixerad, så du är mellan 25-35 år, jag är 24, så jag vill att du är lite äldre än mig. Seriösa killar, var är ni nu när jag är så ensam och så kåt?!?!?!?!?!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Ensam och kåt – vill någon seriös kille ses?”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!