Hur svårt ska det vara att hitta en kk idag eller nån annan dag????

jag är en kåt tjej och jag vill ha en kk idagSå här är det, jag vill ha en KK idag, det är mitt mål, vet det inte blir speciellt enkelt. Men det är utan tvekan värt ett försök!! Man vet aldrig, någon trevlig och seriös kille kanske svarar idag och bor nära mig? Ibland ska man ha tur lr hur ;-). Jag finns i Jönköping och du har bil så du kan komma till mig, för jag åker ingenstans (har inte bil). Det är viktigt du bor nära mig så vi kan träffas relativt ofta, kanske 2-3 gånger i veckan. Eller om vi umgås och har det mysigt över en helg, jag vill alltså träffa en och samma kille regelbundet.

Det är med att ha olika killar hela tiden vill jag inte och att hitta en KK idag är nog rätt så svårt. Nu vill jag ha både vänskap och sex, det är ju det som en KK är för mej. Så vi ses lite ibland och kanske hänger som kompisar också och hittar på roliga grejor. Vi kan ha fredagsmys tillsammans och fixa käk och sen skeda i soffan och bara vara. Eller dela en flaska vin, eller sticka ut på krogen och festa tillsammans. Man kan göra mycket roligt tillsammans om vi klickar.

Jag tror inte på engångsligg och ONS, för mig funkar det dåligt. Jag är 27 år, singel och seriös. Är väl som brudar i min ålder, varken bättre eller sämre. Jag har ett alldagligt utseende och duger nog? Själv är jag väldigt nöjd med mitt utseende, min rumpa är det jag är mest stolt över, den är så sexig, mjuk och go. Om du är här och du är seriös, är i min ålder och också söker en kk idag helst, så snälla hör av dig! Puss och kram från mej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR11 svar på ”Hur svårt ska det vara att hitta en kk idag eller nån annan dag????”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!