Kåt kvinna reser i jobb – söker kåta män & par

gift kåt kvinna söker sexHallå där, jag är en 40-årig, ungdomlig, gift, kåt kvinna söker män eller par, gärna yngre. Om jag får önska är du/ni runt 30 år! Dock är jag inte åldersfixerad utan ser mycket till din personlighet, vår kemi och så vidare. Men då jag föredrar att ha sex med yngre män och kvinnor så är det mitt första val. Sen får vi se om någon kåt person hör av sej, det vet jag inte såklart. Men jag hoppas och tror jag kan få en del svar, men som sagt, det återstår att se.

Jag tror att det bästa är att vi har våra sexträffar på neutral plats. För ömsesidigt njutningsfyllda träffar hos er eller på mitt hotellrum eller där jag bor när jag är på jobbresa. Ibland blir det hotell och ibland en annan lösning på mitt boende när jag är iväg och jobbar.

Gillar rakat och sexiga undisar och det har jag alltid på mej. I övrigt klär jag mej i utmanande kläder med stil och klass, lite mystiskt. Jag är en sexig mogen kvinna som har stil och är social. Dock är jag en något mullig kvinna så det måste du uppskatta, där är en del extra kilo. En del män tänder på en mullig kvinna så det är ju trevligt. Och jag är trevlig och lätt för att få kontakt med nya människor eftersom  jag är social och pratar gärna.

Jag reser mest i Skåne, Halland och Kronobergs län. Ibland är jag uppe i Stockholm. Så som du förstår så har jag ett stort område där jag arbetar. Och bor du någonstans i närheten eller längs vägen så skriv en rad till mej om du vill att vi ska ses. Kondom är ett krav. Kyss och smek från kåt kvinna!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR11 svar på ”Kåt kvinna reser i jobb – söker kåta män & par”

 1. Vi är ett par som kanske är intresserad av en trekant. Nära växjö. Vi är ganska så ofta ute och rör på oss, speciellt vår, sommar höst då vi åker iväg med husvagnen hit och dit. Så det skulle kunna vara riktigt intressant detta

  Svara
 2. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
  Älskar sex i alla former och gärna analsex.
  Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

  Svara
 3. Par 46 och 51 som har många år tillsammans, alltid kåta och taggade nya utmaningar. Nu söker vi trekant med extra tjej, extra kille och par för härliga stunder. Gillar oral sex, vaginal sex och vanlig hederlig sex, tjejen gillar små kukar så hon även får en kuk som hon kan ta i röven. Hon är nyfiken på tjej sex. Vi gillar att ha sex länge så båda hinner njuta till max. Vi bor i Kronoberg nära växjö så hör av dig vet jag

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!