Vill behålla en hårig fitta men saknar en kille som gillar det

jag har en hårig fitta och jag är kåtJag kan väl säga så här, hårig fitta = inget som killar gillar nuförtiden, verkar det som iallafall. Har haft lite ons och jag har fattat att dom inte gillar min extremt håriga fitta. De har inte sagt något men jag förstår. Tex. så har dom inte velat slicka min fitta, något som jag bara älskar. Kan väl inte tvinga någon till det, vill dom inte så vill dom inte. Så mitt dilemma är att jag har svårt att träffa en kille som uppskattar en hårig fitta. Och som vill slicka den mycket och länge. Så nu är det slut på one night stands, därför söker jag här och då får jag förhoppningsvis svar från killar som gillar mej som jag är och en hårig mus.

Jag är en kåt kvinna på 29 år, singel, seriös, kåt, busig, omtänksam, sprallig, spontan, blyg ibland. En normal tjej med andra ord. Killar som svarar är i ålder med mej, seriösa och vill träffas irl ganska så snart. Men först efter vi har snackat lite i videosamtal, med ljud och bild förstås. Det ger en bra indikation på om vi har kemi eller inte. Även om vi inte kan känna av kemin till hundra procent i telefon, men det är bättre än bara att byta foto.  Först och främst söker jag någon som vill busa i sängen, blir det sen nåt mer än det så är det bara trevligt. Nu tror jag inte att det går att hitta kärleken, men man vet ju aldrig, dock inte det jag söker här och nu. Händer det så händer det, typ något sådant, det är dumt att stänga alla dörrar, eller hur?! Kramar från mej <3.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Vill behålla en hårig fitta men saknar en kille som gillar det”

 1. Är en kåt ung 18 årig kille.
  Jag slickar gärna på din kåta och heta håriga hallon grotta.

  Kontakta mig
  Mvh En villig ung man

  Svara
 2. Hej! Jag är en skön kille på bästa ålder 42 år gammal med ganska lagom erfarenhet som saknar och älskar kramar och myser med en vacker tjej som du. Därför vill jag gärna träffa dig för sköna stunder och behandlingar som vi behöver båda. Hör av dig om du har intresserad hälsningen. Sam

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!