Stor kvinna

sexig och stor kvinna söker sexHej alla män som attraheras av en stor kvinna, här är jag och jag är dejtingsugen. Är rätt så stor, kanske inte extremt stor men för stor för att kallas mullig. Jag vet att det finns män som föredrar oss lite större kvinnor och det är er jag vill ha kontakt med. Vi får se om vi bara ska ha sex eller om det blir något mer än sex. Om jag ska vara helt ärlig så hade det varit skönt att bara ha sex och därmed inga krav på varandra. Typ som knullkompisar. Men vi får se hur det slutar.

Vi börjar med en dejt och checkar av kemin, om jag inte känner kemi så säger jag det. Att vara ärlig i det är viktigt tycker jag. Så du måste också vara ärlig i det. Känns rätt meningslös att lägga tid på detta om vi inte har någon attraktion. Jag tror att du håller med mej. Utan attraktion kanske vi på sin höjd blir vänner, men det är inte det jag söker här och nu.

Det är också så här, jag vill inte ha olika sexpartners och skifta mellan. En bra karl räcker bra till mej, det blir så mycket bättre sex när man lärt känna varandra lite. Om du har stor eller liten kuk, det bryr jag mej inte om. Vill nämna det för jag ser att det är ofta tjejer skriver sånt i sexannonser. Annars har jag inga större krav mer än att du ska gilla en stor kvinna.

Hör av dej, skriv en rad om dej själv så ser vi vart vi landar, kanske ses vi, kanske inte. En fika på stan är nog en bra start, vad tycker du?

 


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Stor kvinna”

  1. hej en kille på 25 år asiatis bakgrund vill utforska sin sexfantasi skulle du kunna vilja ställa upp på det jag kommer att älska dig slicka dig så gott det går och föröka göra mitt bästa för att till freds ställa dig

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!