Sprutorgasm

kåt tjej vill ha en sprutorgasm, söker kåt killeKan du ge mej en sprutorgasm? Jag har haft det en gång förut, men det är ett tag sen och själv kan jag inte fixa det själv av nån anledning. Jag är en kåt tjej som älskar sex, ser bra ut, är sexig, kåt och inte ett dugg blyg. Du är en kåt kille som gillar det du ser som gillar sex och som framförallt är seriös i detta! Nu är det ingen engångsgrej jag söker, utan något mer varaktigt men UTAN att blanda in några känslor. Jag har varken lust eller tid att stadga mej just nu, bara så att du vet det. Det vi ska ha är stadiga kravlösa sexträffar, kanske 1-2 gånger i veckan, eller nåt sånt, inga krav okej?!?! Vi får se hur ofta vi kan och vill träffas.

Jag ser som sagt bra ut och jag är en snygg och sexig blondin, slank och het. Och jag tycker att jag kan kräva att du också ser bra ut. När det kommer till sex så gillar jag det mesta, är oblyg och jag tar det jag vill ha helt enkelt. En kille som har de kvalifikationerna är ett klart plus, du ska vara en riktig man, det gillar jag nämligen. Kan du pulla mej till sprutorgasm så släpper jag dej aldrig (jag bara skojar). Den orgasmen är så mycket kraftfullare än en vanlig orgasm, därför vill jag ha det igen och jag hoppas att du kan hjälpa mej.

Du är singel, det tar jag för givet, någon kille som är otrogen är inte någon jag vill träffa. Jag är 29 år och jag tror du är från 29 år och upp till max 40 år, kanske 45 också. Men då får du vara riktigt fräsch för din ålder. Finns du här och vill du träffas?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sprutorgasm”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!