Jag är kåt och villig med rätt kille

jag är mer än kåt och villigKåt och villig, det är väl de flesta tjejer, eller?! Jag är det i varje fall, men det innebär inte att jag släpper in vem som helst i mitt liv. Du måste vara speciell om du ska få träffa mej. Med rätt kille så lovar jag att du ska få se på gnistor ;-). Nu är det så att först och främst söker jag en kille för sex, funkar sexet, så hoppas jag att känslor uppstår. Men bli inte rädd nu, jag fattar att det måste vara ömsesidigt annars är det meningslöst. Jag blir alltså ingen efterhängsen tjej, så dont worry for that. Då fortsätter vi som knullkompisar!

Som du nog förstår så är jag väldigt flexibel och har ett öppet sinne när det kommer till sex. Jag kan tex. även träffa ett kåt par som vill ha en extra kvinna med i sina sexlekar. Det skulle vara både skönt och spännande och utöver det så är jag lite nyfiken på sex med en annan kvinna. Vem vet vad som kan hända?!

Tror att det kan vara bra att börja typ tvärtom, alltså sex först och sen kanske kärlek. För sex är ju en av de viktigaste delarna i ett förhållande, så sexlivet måste funka. Det är viktigt för mej iaf. Du och jag funkar nog bäst om vi är i ungefär samma ålder och plats i livet, så du är nånstans kring 27 år. Du ska vara singel, jag är inte intresserad av falska personer som bedrar sin partner. Givetvis måste du också vara kåt och villig! Sex på första träffen kan du glömma, bara så du vet det redan nu. Blir kanske inget på andra och tredje dejten heller, vi får se, är du seriös så respekterar du det!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Jag är kåt och villig med rätt kille”

  1. Hej
    Allting börjat som liksom hur känslan är rätt att lyssnar för den givande möte ska vi ha . Är den person som du vill ha kåt och villig. Är serious vill träffa dig.

    Riser

    Svara
  2. Tjena låter som en pang idé! Själv så är jag singel och vill ut på äventyr jag vill träffa en fin kvinna som vill ta del av det. Livet är för kort för att inte ta tillfällen i akt så sommaren är runt hörnet skulle vara kul att göra av dig

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!