Nu vill jag ha en rakad fitta och du ska hjälpa mig med det!

kåt tjej vill ha en rakad fittaSå här är det. Jag har aldrig haft en rakad fitta förut och jag har funderat länge och nu bestämt mig, allt hår ska bort. Det låter kanske lite konstigt, att jag aldrig rakat mej mellan benen, men så är det. Nu tänkte jag att jag skulle ha lite roligare än att själv raka fittan, du ska hjälpa mig med det. Blir våt bara av tanken att jag ska sitta och sära på benen framför en helt främmande kille. Att visa upp mig är något som gör mig riktigt kåt och därför måste du vara beredd att knulla mig också. Jag tror du blir kåt när du sitter framför mig när jag är helnaken och särar på mina ben så du kan se hela härligheten.

Mina bröst vill också ha lite omvårdnad från en man, så dom ska du smeka och suga på, mina bröst är sexiga och fasta. Fan, jag blir så jävla kåt av att bara skriva detta. Så du får faktiskt skynda dig att svara på min kåta sexannons, jag spricker snart. Är jag kanske lite wecko som gör detta? Ja, kanske, men fan vad häftigt det är, jag blir ju kåt av att bara skriva detta.

Killar, jag vill att du som svarar är kring 25-30 år. Är du äldre än så, då måste du se yngre ut. Själv är jag 23, singel, helt orakad ännu så länge, stora naturliga bröst, en trång fitta som suktar efter en skön kuk. Det enda stället du inte får köra in kuken, det är i baken, det gillar jag inte! Men annars gillar jag det mesta! Oblyga, busiga och kåta killar, för fasen, sluta läs nu och svara mig så vi kan träffas snart. Jag finns i Stockholms området.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR9 svar på ”Nu vill jag ha en rakad fitta och du ska hjälpa mig med det!”

  1. Hej!
    Jag är lite äldre än det du letar efter, men jag har och andra sidan rakat ganska många fittor också. Jag är en gift man, 50 år, med lång erfarenhet av sex, och fokus på bådas njutning.

    Svara
  2. Bor du i sthlm så kör vi. Vi kommer ha skit kul e 20 år stor kuk sten hård går på testosteron så sexlusten e som tonåring! Hör av dig

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!