Kåt tjej med sexiga bröst, obs naturliga!!!

Här är jag och mina sexiga bröst och vi är på jakt hehe. Nä men seriöst, jag har faktiskt riktigt heta bröst och dom måste vara i centrum. Men jag är mer än mina snygga bröst, så klart. Jag är faktiskt en smart tjej som har ett bra jobb, många vänner och massor av sysselsättning om man säger så. Därför kan du redan nu få veta att det inte är en pojkvän jag vill ha. Det jag vill ha är en knullkompis att träffa lite då och då när jag har tid. En och samma kille alltså!!!! Därför tar det nog lite tid att hitta han här, men jag tror du finns här.

Jag ligger inte på första dejten

Jag ligger inte på första eller andra dejten, bara så att du vet det, kanske inte på tredje dejten heller, det får vi se. Är kräsen minst sagt, bara det bästa är gott nog till mej. Jag tycker jag har rätt att vara det för jag ser bra ut och är riktigt fräsch! Är 28 år, singel, vältränad, jag tränar tre dagar i veckan, kanske därför jag har så sexiga bröst!? 😉 Nä, skämt åt sido, dom har alltid varit snygga, fasta och helt perfekta faktiskt. Du är 25-34 år, singel, vältränad, välutrustad, mjuk i sättet, omtänksam och ditt utseende ska falla mej i smaken. Det är inte svårare än så! Det är bara att sätta igång så vi kan träffas snart, jag finns här, var finns du?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

6 svar på ”Kåt tjej med sexiga bröst, obs naturliga!!!”

  1. Hey
    Jag är en bra kille som är attraktivt och har bra kropp. Jag är väldigt aktiv i gymmet och generallt i livet. Om du vill ha den bästa kk som kan knulma dig bra och samtidigt får du en bra vän ockå. Om det låter intressant så får du gärna kontakta mig

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!