Sex med två män

kåt tjej vill ha sex med två män som är kåtaJag är en fräsch tjej på 32 år som vill ha sex med två män, det har jag aldrig fått ha nämligen. Att bli omhändertagen av två kåta män som sätter mej i centrum, det är en dröm. En dröm jag inte lyckats förverkliga, jag har försökt men det har inte gått så bra. Så därför testar jag en sexannons och hoppas att dessa två män finns här. Nu är det också så att jag gillar lite äldre män, men det är inget krav. Ett krav däremot är att ni måste vara över 30 år och inte yngre. Men om ni är två män som är över 40 så är det ett plus. Och om ni är lite äldre, så vill jag att ni är fräscha och vältränade, inga tjocka gubbar alltså!

Jag kan tänka mej att ni kommer hem till mej, jag bjuder på lite tilltugg och något gott att dricka. Så umgås vi och sen leder det ena till det andra, det är bra om ni gjort detta förut och är lite framåt. Det är så manligt när en man tar för sej av livets goda (kvinnor), så visa framfötterna ;-). En av er ska knulla mej bakifrån och den andras kuk ska jag suga och en dubbelmacka är en dröm. Men, ett stort men, då får en av er ha en liten kuk, för en stor kuk vill jag inte ha i röva, det gör för ont.

Sen har jag en lite förbjuden dröm också, jag vill ha sex med två män som är bisexuella, är ni det? Det är absolut inget krav men det hade varit härligt att få titta på när ni suger av varandra. Jag lovar att jag kommer att pulla mej till orgasm på två röda. Finns ni kåta män här?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!