Har jag en sexig rumpa?

tjej med en sexig rumpaNu vill jag veta om jag har en sexig rumpa i mina enkla string? Nu vet jag inte varför jag skriver en sexannons här, men jag behöver lite feedback. Mitt självförtroende är väl ganska okej, är nöjd med mej själv och så, men hade varit roligt att höra vad killar tycker. Smaken är som baken, delad, så är det ju. Men här kan du höra av dej helt anonymt, då utgår jag från att jag får ärliga svar. Men när jag ändå är här, så undrar jag om det finns någon kille som vill träffas? Hade varit kul att träffas och snacka lite över en kaffe eller kanske en drink eller ett glas vin. Det är kul att träffa nya människor, jag bara älskar det.

Nu tror jag inte att jag träffar någon kille som det klickar med, men man vet aldrig. Så vad som händer, det får vi se, jag är en fri själ och lever mitt liv fullt ut. Att tänka på vad andra tycker och tänker är inte något jag bryr mej om, jag gör som jag vill. Tänk så trist att leva efter vad andra förväntar sej och inte för sej själv. Nåja, sådan är jag, en fri själ som vill få ut mesta möjliga av mitt liv. Du behöver inte vara som jag men det underlättar. Men man kan ha det bra och klicka med sin motsats också, så inget är skrivet i sten.

Vad säger du? Är du sugen på en dejt på tu man hand och se om vi kan trivas i varandras sällskap? Nu måste jag vara tydlig, jag särar inte på benen direkt, ifall vi har sexuell kemi vill säga. Så du som bara är ute efter engångsligg, glöm mej för jag gillar seriösa killar!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Har jag en sexig rumpa?”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!