Blond kvinna söker kille för skön sex

kåt blond kvinna vill knulla en kåt manHej hallå, jag är en blond kvinna som är 35 år, 168/55, sökande och sugen! Har provat på sexannonser förut och tycker det är både spännande och härligt. Därför är det dags igen, men denna gången lite annorlunda än sist. Det är nämligen så att jag har en lite udda sexfantasi som jag tänkte försöka förverkliga. Exakt vad det är vill jag inte säga. Jag vill inte säga så mycket här och nu utan kan säga att det handlar om extra hjälpmedel, mer om det när vi får kontakt.

Jag är en kvinna som alltid är på glatt humör och är lätt att umgås med. Att träffa nya bekantskaper är spännande och riktigt kul, vänner kan man aldrig får för många. Men nu ska vi inte bli enbart vänner, vi ska ha sex också och du ska hjälpa mej att förverkliga min sexfantasi. Men jag vill ha sex på vanligt sätt också, såklart. Som kvinna i mina bästa år så är jag rätt så kåt, nog mer än den genomsnittsliga kvinnan i min ålder. Det är iallafall vad jag förstår när jag snackar med mina väninnor.

Låt oss prova, vi lever bara en gång och det är NU!! Man måste bejaka livet, sin sexualitet och leva fullt ut, utan hämningar. Det försöker jag att göra, jag vill ta tillvarara livet och inte ångra något när jag sitter gammal på hemmet. De som är gamla säger att man inte ska se tillbaka, man ska se framåt och leva livet. Det är just det jag gör nu efter bästa förmånga. Jag är en pigg och glad kvinna som söker en dito man. Självklart är du som jag, frisk, ärlig och diskret. Ej par eller andra kvinnor!!! Kom igen killar, jag, en blond kvinna väntar på ditt meddelande!!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR10 svar på ”Blond kvinna söker kille för skön sex”

 1. Hej sexig
  Jag är 33 år och ser bra ut med sexig kropp och stor kuk
  Och jag vet vad jag gör för att göra dig nöjd
  Vill du bli slickad på hela kroppen för lång tid så kontakta mig
  Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!