Vi är två unga kåta tjejer som söker två killkompisar

två unga kåta tjejer söker kåta killarHejsan hallå, här är vi, två unga kåta tjejer som vill träffa två killkompisar för galna upptåg. Nu vet vi inte alls vad vi vill göra, men vi vill hänga tillsammans och sen vad som händer får vi se. Vi gillar att göra lite galna grejor och helst rätt så spontant, så ni får vara beredda på både det ena och det andra. Vi bryr oss inte så mycket om vad andra tycker och tänker om oss, vi har sköj på våra bus.

Nu är vi inte lesbiska, vi har faktiskt aldrig provat det, men man vet aldrig vad som händer, ev. är vi bi. Vi är som sagt spontana, så vad som helst kan alltså hända. Men vi är inte bara tokiga, vi har en allvarlig sida också. Som tex. upptagna killar vill vi inte alls träffa, så ni kan sticka, ni som har en tjej redan, håll er till henne.

Vi kanske ska påpeka, bara för att vi är två unga kåta tjejer så innebär det inte med automatik att vi ska ha sex. Är det uppfattat?! Även om vi skriver en sexannons, så betyder det alltså inte garanterade knull! Men det kan mycket väl bli att vi har sex, det får framtiden utvisa. Ingen av oss vill ha pojkvän, så det behöver ni inte tänka på, vi ska bara ha kul.

Vi är 20 och 21 år, bor i närheten av Göteborg, har varsin lägenhet och trivs med livet i allmänhet. Pigga, singlar, seriösa, snygga och spontana killar max 27 år, ni kan höra av er! Pöss från oss.

Hej igen, en liten uppdatering, nu har vi lebbat, det var helt jäkla underbart. Så ni två killkompisar som svarar oss, så lovar vi att det blir åka av och mycket fittslickande och mys ;-).


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR8 svar på ”Vi är två unga kåta tjejer som söker två killkompisar”

  1. hej är 19 är lite spontan och gillar att festa hör av hör om ni ba vill ses eller festa,tycker även att det kan va kull o träffa folk som också är lite spontana,bor ej långt från gbg

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!