Söker kåt kille

kåt tjej söker kåt killeJag är en kåt tjej som söker kåt kille som också tänder på rollspel, det kan vara vad för nåt som helst. Tex. jag är sjuksköterska och tar hand om dej eller du är gynekolog och måste undersöka mej osv. Härliga spännande rollspel både hemma och på allmän plats (om du vågar?!). Det är oerhört upphetsande speciellt när vi inte känner varandra, det är mycket lättare att släppa alla hämningar då. Tror du håller med om du också gillar sådant och vill ha lite spänning i den trista vardagen!

För att jag ska gå igång på dej måste jag tända på din personlighet i kombination med ditt utseende. Sen om du är tjock eller smal, har stor eller liten kuk spelar mindre roll. Dock vill jag inte träffa män över 50. Om du är över 50 måste du vara riktigt speciell, ungdomlig och vara fräsch. Jag gillar helrakade män och jag är själv helrakad. Jag har ett alldagligt utseende och en normal kropp och är singel och bor ensam. Innan vi träffas irl vill jag att vi snackar lite online och lär känna varandra. Vi pratar om vad vi båda gillar och vad vi vill göra.

Vad har du för sexfantasier?

Jag vill gärna veta dina sexfantasier och jag berättar om mina sexfantasier. Det mesta handlar om sköna rollspel men det finns fler sexfantasier. Men mer om det när vi snackar vi lite mer privat, allt vill jag inte skriva ut här. Jag älskar att vara ute i naturen och det ska du också gilla, tex. en filt i det gröna, sen kan allt hända ;-). Till en början är kondom ett krav, om det sen blir så att vi kommer att ses regelbundet. Och inte har sexuella relationer med andra då kan vi köra helt utan kondom, det blir trots allt en annan känsla utan. Hör av dej snart söker kåt kille, jag väntar på dej! Puss

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Söker kåt kille”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!