Snygg gift kvinna

snygg gift kvinna söker sexTjenare, här är en snygg gift kvinna på jakt efter lammkött hehe. Sorry för den lite ”anonyma” nästan nakenbilden, men vågar inte lägga ut något annat, jag är ju gift. Är inte en mogen kvinna om du tror det, jag är ganska ung, nyss fyllt 35 och varit gift i några år. Min man är den bästa som finns, men i sängen är han allt annat än aktiv. Därför vill jag träffa en annan man att ha sex med, en yngre, helst runt 20-25 år. Gillar unga fräscha killar, ni är sexiga, uthålliga i sängen och ni vill inte ha något mer än sex med mej. Bättre kan det inte bli, bara du har förstånd att hålla tyst om att vi träffas!

Jag bor inte ensam som du förstår, så vi får träffas hemma hos dej. Att hålla på med hotellrum och sådant pallar jag inte med, så du måste ha eget boende. Eller någonstans där vi kan träffas och ha våra sexträffar, för du vill väl träffa mej, en snygg gift kvinna? När det kommer till sex är jag en gudinna haha, nejdå, det är jag nog inte. Men jag älskar sex och det man gillar är man duktig på. Min man är ofta bortrest i veckorna så jag kan träffas eftermiddagar och kvällar mitt i veckan. Helgerna är lite svårare men ibland kan jag komma ifrån. Våra sexträffar sker naturligtvis 100% diskret, detta blir din och min hemlighet. Kondom är ett krav, vi har ju sex med andra också, så för bådas säkerhet är detta det bästa. Jag vill inte att du berättar för din bästa vän om oss, bäst så tycker jag. Mitt äktenskap vill jag inte riskera. Men sex måste jag ha, gärna i timmar om du orkar det?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Snygg gift kvinna”

  1. Hej jag är en kille på 20 år med egen lägenhet lite utanför Borås och är intresserad av dig! Ser dina fasta former och hade ju velat provköra om man säger så hahaha skämt åt sido så blev jag väldigt intresserad av dig

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!