Helgsex och mycket njutning med en och samma kille sökes!

kåt kvinna söker helgsex med en kåt killeHej alla trevliga killar, jag söker helgsex med en trevlig kille. Fasiken helgerna är så trista när man är singel. Har tröttnat på att sticka ut och festa vareviga helg och ha ett one night stand lite då och då. Helt meningslöst med ONS enligt mej. Så nu är det så här. Jag vill träffa en kille som vill träffas på helgerna och ha mysigt med mej, helgsex helt enkelt, kk eller vad det nu kan kallas.

Att vi träffas regelbundet är min plan och min önskan, men det är svårt att veta så här på förhand. För man vet ju inte hur kemin är och det ska vara ömsesidigt att man vill träffas på helgerna. Varje helg blir det inte, nångång kan det vara kul att sticka ut och festa med tjejerna!

Lite krav har jag minsann, bara det bästa är gott nog till mej! Så tror jag de flesta tjejer tycker och kemin är viktig, det är a och o för att det ska bli bra sex. Du är 22-30 år (jag är 24), singel, gärna (men inget krav) en stor snopp, du är ren och fräsch och utan problem. Inga droger och du är rökfri också men du gillar att ta ett glas vin eller en drink ibland.

Något för hållande söker jag inte just nu, men om det klickar så tar vi det då. Jag är noga med att allt måste vara ömsesidigt för att funka, oavsett det handlar om sexträffar, knullkompisar eller ett seriöst förhållande. Gillar att träffa nya människor, gör du det också? Ser fram emot att höra av dej så vi kan ha lite skön helgsex. Inga krav, inga måsten, det enda vi planerar är tid, dag och vart vi ska träffas. Puss & K.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Helgsex och mycket njutning med en och samma kille sökes!”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!