Sexig puma på jakt efter snygga yngre män 20+ för sex endast!

jag är en kåt sexig puma som söker sexDet är väl bara att acceptera, jag är en sexig puma, har ju passerat 40 men inte 50. Det är väl bara att gilla läget och göra det bästa av det hela. Nu är det också så att jag nyligen blivit singel efter att ha levt med en och samma man sen jag var tjugo. Vi är numer vänner och helt överens om separationen och nu har jag gått vidare. I hela mitt liv har jag varit aktiv inom sport och träning, det har gett mej den kropp jag har idag. Om jag får säga det själv så är jag väldigt nöjd. Känner mej snygg och sexig trots att jag inte är ungdom längre.

Min nyfikenhet att träffa andra män har blivit stor nu, efter en ganska lång tid utan att ens komma i närheten av en man. Så nu är jag redo att börja dejta. Jag är en nyfiken kvinna, jag är en kvinna som har haft ”förbjudna” drömmar och har fortfarande. En av dom är att få ha sex med en yngre man. Så det är just precis det jag söker här och nu!

Du är över 20 år men inte över 28, gärna snygg och vältränad och du tänder på en äldre kvinna. Något jag tror är vettigt är att vi ses på en neutral plats, tex. hotell eller liknande. Först en fika på stan sen tar vi det vidare därifrån om vi båda känner att det är rätt. Även om jag är en sexig puma och ser oförskämt bra ut för min ålder, så innebär det inte har näsan i vädret. Utan jag är en jordnära och snäll person som älskar att träffa nya bekantskaper. Vår relation kommer att vara en sexuell relation och inte något mera, gärna återkommande träffar. Mvh från mej.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Sexig puma på jakt efter snygga yngre män 20+ för sex endast!”

  1. Tjenare, jag är 22 år och blir riktigt tänd på äldre kvinnor. Blev riktigt sugen på att träffa dig så hör gärna av dig snygging.

    Svara
  2. Jag heter Adam, jag är 34 och bor i Härnösand. Jag ser snygg ut och har en sexig kropp. Jag har en stor penis och älskar att ha lång sex med mycket förspel. Om du är sexig för mig kommer jag att slicka alla detaljer i din kropp. Jag älskar att slicka din fitta och din anus tillsammans och använda mina fingrar. För mig, när jag har sex, är det mycket viktigt att glädja min partner. Jag väntar på ditt svar och jag lovar dig att du får det du letar efter

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!