Mullig tjej vill motionera med sex för att bli smal! Vill du hjälpa mej?

kåt mullig tjej söker knullkontaktJag är en mullig tjej, jag gillar inte alls att vara tjock, för det tycker jag att jag är. Avskyr att träna på gym och gillar inte alls att jogga. Jag vill träna på nåt mycket roligare sätt hehe. Sen gillar jag att äta gott, men jag får komma på nåt sätt. När man har sex sägs det att man förbränner mycket kalorier. Då får nytta med nöje (njutning) en ny betydelse. Då kanske jag kan tänka mej att äta lite nyttigare och blir kanske inte sugen på godsaker så ofta som nu. Därför vill jag träffa en kille som är extra kåt och sugen. Och som vill hjälpa mej att gå ner i vikt. Gör inget om du också är lite mullig, då kan vi båda kämpa för att gå ner i vikt, win-win för oss båda ju! Sen kan vi äta lite nyttigt också, sallader och sånt, även om det inte är så gott.

Jag har en sexlust som är extrem och kan hålla på hur länge som helst. Du förstår att du måste vara uthållig eller så måste du vara redo ganska snart igen. Helst träffas vi tidig kväll så vi har hela kvällen på oss eller ännu hellre så ses vi en hel helg. Nu är det så att jag skriver denna sexannonsen av två skäl. Dels är jag kåt som fan jämt och jag måste gå ner i vikt, jag vill inte vara en mullig tjej längre!!!! Så därför är det viktigt vi ses regelbundet, helst 3-4 gånger i veckan! Ålder, civilstånd, utseende är mindre viktigt, men kemin mellan oss måste vara klockren! Hajar du vad jag kräver och vad jag vill ha? Bra, hör då av dej snarast så vi kan börja gå ner i vikt på ett skönt sätt ;-).


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR8 svar på ”Mullig tjej vill motionera med sex för att bli smal! Vill du hjälpa mej?”

  1. Hej! Är en ung 18 årig kille, är också lite smått mullig, hade varit super kul att träna tillsammans! 🙂

    Kontakta mig

    Svara
  2. Hej, du är en snygg och värdefull människor. Jag ville gärna lära känner dig. Kanske vi kan träffas, jag bjuder på en kaffee så kan vi kolla om kemin stämmer.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!