Kurvig blondin söker trevlig man för trevliga stunder och kanske mer!

uppskattar du en kåt kurvig blondin?Det hade varit trevligt att träffa en man som uppskattar en kurvig blondin för trevliga stunder. Med detta är det inte sagt att det bara ska handla om sex! Jag är gammal nog att förstå att man inte kan bestämma något sådant utan att ha träffats face to face. Om man vill ta det steget så måste kemin stämma och helst ska man lärt känna varandra lite. Du tycker kanske att det är gammaldags tänk, men sådan är jag, fast jag inte ens fyllt 30.

Utseendemässigt så vet jag att jag är sexig och snygg, det är inget snack om det. Jag är kvinnlig och har fina former, mina bröst ser du inte på bilden, men dom är fina och fasta. Dessutom är jag helt naturlig, jag har inte gjort en massa ingrepp utan jag är naturligt snygg och sexig. Det uppskattar jag hos en kille också. Det finns inget mer avtändande när någon gör sej till och inte är sej själv, så du är en kille som är dej själv. En riktig man som står för sin manlighet och inte viker sej för feministerna. Är du en riktig man??

För mej är sex inget man har med okända män och jag är ganska kräsen. Den man jag vill träffa är en gentleman som vet hur en kvinna ska behandlas. Och även här är jag kanske lite gammaldags, men sådan är jag. Idag är de flesta så ytliga och det är inget som tilltalar mej överhuvudtaget. Jag vill ha och behöver mer än så. Så, min undran är om det finns en man som vill träffas helt förutsättningslöst och se vart vi hamnar? Isåfall ska du höra av dej. Detaljerna tar vi lite mer privat! En varm kram från mej, en kurvig blondin, till dej som vill träffa mej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Kurvig blondin söker trevlig man för trevliga stunder och kanske mer!”

  1. Hej!
    Hör av dig om du fortfarande söker så kan vi prata lite och känna av läget.
    Är runt 30 och finns i Skövde

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!