Kåt sperma tokig tjej söker kåta par, tjejer & killar

jag är en sperma tokig tjejJag är en sambotjej och jag är sperma tokig och är bra mycket kåtare än de flesta. Jag söker tillsammans med min sambo kåta par och killar. Din ålder är utan betydelse bara ni/du är fräscha och friska. Dock får du inte vara en gammal gubbe så vi sätter gränsen vid 55-60 år och du måste givetvis vara över 20 år.

Det vi gillar är utan tvekan rakade kön och stora blygdläppar och stora kukar och att du/ni gillar att ha mycket sex, alltså uthålliga! Det kan vara så att det är bara du och jag som träffas ibland när min sambo inte kan ses. Han jobbar borta i perioder och då är jag ensam och behöver lite sällskap. Jag är bi och det är min sambo också. Ni som svarar på vår sexannons behöver inte vara det men det är en klar fördel. Är ni inte bisexuella så lovar vi att respektera det och inte göra något du inte vill. Men som sagt, för att vi ska leva ut helt och fullt så är det en klar fördel.

Vi finns i norra Sverige och där bör du/ni också finnas. Hon är 32 år, han 35 år, båda fräscha och vältränade, ingen svartsjuka mellan oss, vi har en öppen relation. Vi kan med fördel ses hemma hos oss men första gången så träffas vi på något ställe där det rör sej andra människor. Det är inte givet att vi vill fortsätta träffas, likväl som det är för dej/er. Kemi har man inte med alla, så är det ju. Jag är en sperma tokig tjej och om du sprutar mycket är det ett stort plus. Hör av er så vi kan ses snart.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Kåt sperma tokig tjej söker kåta par, tjejer & killar”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!