Kåt sextjej

jag är en kåt sextjejJag är en kåt sextjej som bor strax utanför Stockholm. Är singel sen i vintras då dumpade min kille mej, vi hade varit tillsammans i tre år och vi hade det jättebra, trodde jag. Väljer att inte skriva mer om det, är ju historia och inget jag kommer att nämna men ville bara du ska veta det. Jag saknar sex och närhet så fruktansvärt mycket, jag vill ha nån att träffa ibland. Och det är svårt att hitta någon fin kille som det klickar med. Alltså klickar för sex och närhet, inget annat, jag trivs nämligen superbra som singel. Och vill inte inleda nåt annat än en sexuell relation. Så därför ger jag mej ut i dejting djungeln och ser om det finns nån kille till mej här. Söker alltså en kille som söker samma som jag söker.

För mej är det viktigaste i en sexuell relation är att man kan lita på varandra och att man är vänner. Att man kan skrattar tillsammans och att man har ett bra sexliv. Jag är 20 plus och du får vara max 35 år och du ska bry dej om dej själv och din kropp. Vara skötsam och ordentlig och droger accepterar jag inte, jag är helt emot droger. Men en god drink eller ett glas vin är alltid gott.

Söker du som jag en knullkompis att träffa lite då och då, du vill inte ha nåt annat än en sexuell relation och vänskap. Du vill och vågar ses irl för att ta reda på om vi synkar ihop. Så hör av dej så snackar vi lite mer privat. Jag har även webcam, det är lite spännande ;-). Puss och kram från en kåt sextjej.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Kåt sextjej”

  1. Hej

    Det känns att vi skulle ha att säga ”kan vi börja direkt nu”. Så är jag här vänta på dig då.
    Svar mig snart så får vi vad vi skulle ha

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!