Jag saknar sex och närhet

ung kåt tjej söker sex och närhet med en snäll killeHej, jag är en blyg, ful och inte alls attraktiv tjej som saknar sex och närhet. Någon pojkvän har jag aldrig haft, verkar inte vara någon som vill ha mej :-(. Men sådant är livet, så nu får jag prova något nytt. Det är första gången jag skriver en sexannons, kanske det finns en kille här som gillar mej som jag är?! Det är nog att hoppas för mycket men man vet aldrig. Alla är inga snyggingar och alla bryr sej inte om ytan, det finns kloka fina människor som ser till det inre också. Det är dej jag hoppas att hitta här, en mjuk och fin kille som vill ha mej. Hoppet är det sista som överger mej, jag är envis och kämpar så gott jag kan. Men det är lite svårt, jag är rätt så blyg också ju.

Hur du ser ut, det bryr jag mej inte så mycket om och i ärlighetens namn kan jag inte ställa några krav på dej. Hur ska jag kunna göra det med tanke på att jag själv inte har något fördelaktigt utseende. Jag är smal, nästan mager, små bröst och ett ansikte som inte alls är fint, men det är jag, så ser jag ut. Take it or leave it. Ungefär så.

Du och jag ska bli vänner också, men inte nödvändigtvis ett par. Men om vi skulle mot all förmodan, bli kära, då är det underbart, dock inget jag förväntar mej. Ensamheten är jobbig, jag har nån kompis men dom har fullt upp med sitt. Så jag är ensam för det mesta. Sex är något jag så gärna vill ha, det är flera år sen sist, tyvärr. Jag vill ha sex och närhet, kramar, sköna knull och uppskattning. Finns du kille som vill ha mej här på denna sköna sexbloggen?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Jag saknar sex och närhet”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!