Jag är en sexig kvinna

jag är en kåt sexig kvinnaJag är stolt över mej själv, jag är en sexig kvinna, jag bejakar min kvinnlighet. Är det fel? Många tycker det, de tycker jag är kaxig och ytlig, men det är så fel det kan bli. Att jag är stolt över mej själv och min kropp ser jag som en styrka, jag är en stark kvinna. Denna starka kvinnan vill inte vara ensam längre, jag vill ha en relation med en trevlig man. Så det är just det jag söker här och nu! Du som hör av dej är en man som är en riktig man, feministiska män kan vandra vidare. Jag gillar riktiga män, män med hår på bröstet och som är händiga och framförallt gentlemän.

Att knulla runt med olika karlar är under min värdighet, så det gör jag inte och har faktiskt aldrig gjort. Möjligen har jag missat något, men inget jag inte kan vara utan. Det jag vill ha är ett fast förhållande, att leva ensam trivs jag inte alls med. Jag är en sexig kvinna och jag har inte alls svårt att hitta män att dejta. Men nu vill jag vidga mina vyer och testar en kontaktannons här, på en sexblogg. Här finns nog seriösa män!

Vad gör jag då här undrar du kanske, eftersom jag är så ”ordentlig”. Jo, det ska jag berätta för dej, sex är för mej en mycket viktig del i ett förhållande. Min sexlust är hög och jag måste ha en karl som är precis som jag på den punkten. Tyvärr har jag haft förhållande där sexlivet varit magert. Det vill jag undvika. Så om du är en ordentlig och skötsam karl, hör av dej så får vi träffas. Sen får vi se vad framtiden har till oss. Puss och Kram!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!