Varför är det så svårt att hitta en kk som bor nära och är seriös!?

det är skitsvårt att hitta en kkAtt hitta en kk har visat sej vara svårare än jag ens kunde föreställa mej i min vildaste fantasi. Jag fattar det inte, jag gör verkligen inte det! Jag är en tjej som ser helt okej ut och min kropp är helt okej också. Nu är jag ingen snygg pingla förstås men jag duger nog till någon. Har lätt för att träffa nya människor och tycker det är kul och berikande på många sätt. Det här med att sätta in en sexannons skulle funka kan jag tycka och det gör det nog också. Kanske har jag haft otur?! Jag hoppas att det är så.

De killar som hört av sej till mej har inte vågat ses i verkligheten. Även om de har låtsas som det så har dom lurat mej till webbcamsex och sånt, lättlurad som jag varit, uppenbarligen. Men nu är det slut på det. Visst var det skönt med webcamsex, men det var enbart det killen var ute efter. Han utnyttjade mej och ljög för mej. Om han varit ärlig kanske det hade blivit så ändå, men då hade jag vetat vad som gällde.

De jag stämt träff med, de har inte kommit när vi skulle träffas, så respektlöst och helt meningslöst. Begriper inte hur män tänker när dom uppför sej så dåligt. Fatta, jag är trött på det men nu gör jag ett nytt försök. Behöver jag säga att jag INTE har webbcamsex med dej. Det är faktiskt sex på riktigt jag vill ha, även om det är upphetsande och skönt att ha webbcamsex. Bevisa för mej att det inte är så svårt att hitta en kk och att det faktiskt finns seriösa killar här!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Varför är det så svårt att hitta en kk som bor nära och är seriös!?”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!