Har du som jag en rejält hög sexlust och vill bli KKs?

Hög sexlust, det är inte bara positivt, tro mig, det är väldigt jobbigt. Speciellt när man som jag är en mogen kvinna som inte kan ränna ute på krogen och ragga efter män. I hela mitt liv har jag varit gift med en och samma man. Han och jag har nu gått skilda vägar sedan en tid tillbaka. Jag trivs bra med mitt liv som ensamstående och har inte mycket att klaga på. Mer än att jag inte kan få min sexlust tillfredsställd.

Därför söker jag nu en trevlig man som vill träffas lite då och då över en bit mat och skönt umgänge. Det som är viktigt för mig är att du trivs med kravlösa träffar där vi kan umgås och ha både kul och skönt tillsammans. Dock ser jag helst att vi kan träffas ett par-tre gånger per vecka, om det är möjligt. I mitt jobb är jag ganska så offentlig så jag vill att vår affär stannar mellan oss och att vi sköter allt diskret.

Regelbundna träffar alltså, vill inte träffa olika män! Din ålder och min ålder är inte relevant i detta skedet. Men du ska vara fri och ledig, flexibel, öppen och rak och ha ett ordnat liv. Mvh Lena!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

10 svar på ”Har du som jag en rejält hög sexlust och vill bli KKs?”

  1. Hej jag söker en kvinna som vill ha förspel och det kan bestå av en god middag / lunch sedan tar vi efterrätten på hotell eller har det passar. Gillar att slicka och bakifrån

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!