Svart man sökes av en snäll och trogen tjej! OBS Inget förhållande!!!

Som rubriken lyder: Svart man sökes. Det är inget konstigt med det men jag har fått smak på färgade killar, jag gillar er så mycket. Ni har en sån skön stil, ni är snälla, ni är gentlemen och vet hur en kvinna ska behandlas!

Men nu vill jag du redan från början ska veta en sak. Det är absolut inget förhållande jag söker, utan enbart sexträffar, gärna med en och samma kille. Jag har varit singel nästan hela mitt liv, jag är väl inte purung precis. Är 37 år och singellivet passar mej utmärkt. Men precis som alla andra så saknar jag närheten och värmen man får med en man, speciellt en svart man. Så om du hängt med så är det sex och mys jag vill ha, inget annat.

Våra sexträffar kommer att ske hemma hos mej, inget annat, jag kommer alltså inte hem till dej. Dock så ses vi på ett fik första gången vi träffas. Därefter går vi hem till mej, om vi har kemi vill säga. Några frågor på det? Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Svart man sökes av en snäll och trogen tjej! OBS Inget förhållande!!!”

  1. Jag fick ett telefonsamtal från himlen, de frågade mig, om jag hade sett en ängel med sådana krop. Jag sa nej, för att jag vet inte var jag ska leta efter dig. Om du vill uppleva ett ögonblick av hänryckning och känna sig att du är i himlen, skriv tillbaka till mig.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!