Sex på udda platser

kåt tjej vill ha sex på udda platserHej där, kåt tjej här som gillar att utmana ödet och nu söker jag någon som vill ha sex på udda platser! Det är kanske lite wierd önskan men det är sådan jag är, gilla det eller gå vidare. När jag menar udda platser så innebär det inte att det ska vara sex med åskådare! Nej nej, inte alls. Sånt sysslar jag inte med, det är inget jag skulle göra, no way! Utan det är sex i tex. ett provrum, ute i naturen eller någon annanstans, men i stort sett obefintlig risk att bli upptäckt. Man kan väl säga att det är extra kittlande att ha ses när folk är nära men inte kan se eller höra något. Bara känslan av att det är folk väldigt nära är riktigt upphetsande.

Detta är en sexfantasi jag haft länge och jag har försökt förverkliga den men inte hittat någon kille som är modig nog! Så därför tänkte jag testa en sexannons, då får jag svar från modiga killar. Med andra ord du som både vill och vågar göra detta med mej! Det är nog långt ifrån alla killar som vill och vågar ha sex på udda platser, ni är nog få. Men ni finns och jag hoppas att just du är här!

Det är lixom lite svårt att ragga upp en kille på krogen och säga detta, han vänder väl bara på klacken och går då haha. Finns garanterat killar som vill samma som jag och jag hoppas att du är här! Men ni finns därute någonstans och jag letar med ljus och lykta efter dej. Din ålder spelar ingen roll, men du måste se bra ut och kunna föra dej bland folk. Kom igen, hör av dej, vi behöver båda spänningen, eller hur!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Sex på udda platser”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!