Ska vi sexdejta?

ung kåt tjej vill sexdejtaHej svejs, jag är en ung tjej som vill sexdejta med coola killar. Nu är det så här, jag är helt ny på detta, är faktiskt lite pirrigt att lägga in en sexannons. Jag är kanske lite blyg i början, sen har jag inte så mycket erfarenhet. Så du som svarar ska helst vara lite erfaren. Gör inge om du är lite äldre och gift, då är du erfaren och kan lära mej en del, kanske blir du min sexlärare? Det hade varit häftigt, sen är det faktiskt upphetsande att ha sex med en äldre man. Men får se vem som hör av sej, kanske ingen *L*. Men det tror jag, om du gillar vad du ser så skriver du nog en rad till mej.

Är rätt så smal och har små bröst, men dom är toppiga och fina och bröstvårtorna är stora och hårda. Vill du suga på dom samtidigt som du pullar min trånga fitta! Jag varnar dej, jag kommer rätt fort, jag har inte lärt mej att hålla tillbaka orgasmen, men det kanske du kan lära mej? Är som sagt ganska oerfaren, men jag älskar att ha sex, de gånger jag haft sex har det varit skitskönt.

Sen är det så här, jag är kåt jämt, måste pulla mej själv till orgasm minst en gång per dag. Så det hade varit skönt att få rejält med kuk så jag kan bli nöjd, för när jag pullar mej själv, så är det skönt men inte tillräckligt. Något jag aldrig fått göra är att suga kuk, jag har inte vågat, men nu ska jag suga kuk, så det måste du gilla. Din ålder spelar inte så stor roll, men helst inte över 55-60 år. Ska vi sexdejta du och jag? Jag väntar på att du hör av dej, puzzen.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR9 svar på ”Ska vi sexdejta?”

 1. Hej 22-årg skånsk man här, är 185cm 8 god form och erfaren. Ser fram emot att njuta med dig. Skicka gärna ett mail så ser vi när vi kan ses

  Svara
 2. Hej Ung tjej,

  Är 45 år och har en fantasi att vara med en yngre kvinna. Tänder på det du letar efter och det du visar på bilden är väldigt sexigt.

  Skulle gärna bli din lärare och utforska din och våran kroppar tillsammans.

  Hoppas jag hör ifrån dig.

  /Jimmie

  Svara
 3. Hej hur mår du jag är 36 år gammal jag letar en kvinna mellan 30 eller 45 jag bor i Stockholm Södermalm jag bor ensam jag är trevlig kille jag är snäll mot kvinna puss

  Svara
 4. Hej, jag är väldigt intresserad av ditt erbjudande! Jag älskar smala och fina tjejer med riktigt fina små bröst, suga på de är bästa som finns.

  Själv är jag 32år gammal kille med en tjej som liknar dig i kroppsform, så du förstår kanske varför jag är så intresserad av dig. Jag är smal men atletisk byggd. Jag är inte lång eller stor, men jag är riktigt bred och fyller ut väl dig. Jag är väldigt bra i sängen, speciellt med fingrar och tungan, min tjej brukar komma minst två lr tre gånger. Jag kan hålla mig väldigt länge och kommer minst en gång per samlag. Jag är lyhörd, passionerad, lugn och innovativ i sängen. Det ända bekymret är att jag inte får tillräckligt med sex hemma. Kan vi ge varandra vad vi så djupt behöver, släcka vår abstinens.

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!