Min kk har flyttat, nu söker jag nytt kk förhållande

Killar, 20-28 år, snygga och fräscha som vill ha ett kk förhållande, finns du här???? Jag har haft en kk i nästan tre år men nu har han flyttat och nu hoppas jag hitta en ny kk här. Jag vill inte ha sex med kreti och pleti och hoppar inte isäng direkt! Har ingen aning om det finns någon som motsvarar mina krav här, men jag gör ett försök med en kontaktannons.

Mina krav tar vi senare, men det handlar inte enbart om utseende. Jag vill helst att vi ska umgås även utanför sängen, utan att ha några krav på varandra. Som person är jag snäll och ganska lugn, men lite busig och nyfiken samtidigt. Mitt utseende är rätt alldagligt och jag är väl lagom i det mesta. När det kommer till sex så är jag nog ganska lagom där också. Inga konstigheter alltså, bara en helt vanlig singeltjej som vill fortsätta vara singel men jag saknar sex och lite närhet, alltså ett kk förhållande.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

5 svar på ”Min kk har flyttat, nu söker jag nytt kk förhållande”

 1. Hej,

  Jag är i Sverige på fredag. Fredag ​​kväll i Karlstad. Är du intresserad av ett trevligt datum. Hotellrum är tillgängligt.

  Jag ser fram emot ditt svar.

  Svara
 2. Jag fick ett telefonsamtal från himlen, de frågade om jag hade sett en ängel med sådana rumpa. Jag sa nej, för jag vet inte var jag ska leta efter dig. Om du vill uppleva ett ögonblick av hänryckning och känna sig att du är i himlen, skriv tillbaka till mig.

  Svara
 3. Hej jag är 18 år och bor i Göteborg fylde år en månadad sedan och vill ha masa knula de moste inte va något mer för jag är öppen till allt omklädningsrum på stan eller tågets toallet eller hos dig önska jag kunde hos mig men bor med familj men anars var du vill och hur du vill

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!