Långa förspel och mycket mys och närhet

jag är en kåt tjej och jag älskar långa förspelHejsan, jag är en kåt tjej och jag vill ha långa förspel, det är precis det jag vill ha så finns här killar som tycker som jag, läs vidare! Jag är så förbaskat trött på att det för det mesta är pang på och lite eller inget förspel. Jag vill ha mycket mer än så, jag kräver så mycket mer än så, jag vill ha riktigt skön njutning. Förspelet kan börja redan på dagen, vi båda vet vad som ska hända, men vi lägger band på oss. Vi har kul och kanske hittar vi på något eller bara umgås. På kvällen fixar vi en god middag hemma eller så går vi ut på restaurang. Sen avslutar vi på ett mysigt sätt, du fattar va?!

Jag tänker att vi ta in på hotell så har vi en skön hotellnatt med långa förspel och mycket njutning. Kanske finns det någon sorts spa på hotellet, det hade varit häftigt. Något jag gillar mycket är skön erotisk massage, jag har massage olja som jag tar med mej. Att dra ut på orgasmen i det längsta, det är så otroligt skönt och orgasmen blir explosiv.

Jag vill först träffas och ta en fika och lära känna dej litegrann. För jag är ganska kräsen när det gäller sexpartner, vi måste klicka för att det ska funka för mej. Jag är 36 år, ser bra ut och de flesta tror jag är yngre än jag är. Du ska vara kring 36 år du också, absolut inte över 40 och inte under 28 år. Något sådant tror jag funkar bäst, vi bör vara på samma ”plats” i livet, typ något sådant. Utgår från att även du är singel och att inte du heller vill stadga dej just nu. P&K.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR8 svar på ”Långa förspel och mycket mys och närhet”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!