Är du oxå sugen på erotiska och spännande sexmöte? Gift kvinna söker!

kåt kvinna söker sköna sexmöteAtt träffa en okänd man för ett hett sexmöte är något jag alltid fantiserat om. Spänningen är det jag söker, min vardag är grå, trist och sexfattig och faktiskt ganska trist. Är en gift kvinna men för mig spelar det noll roll, sexlivet är dött och vi är enbart kompisar. Jobbar inom vården och på schema så jag kan ses både dagtid, kvällar eller helger, beroende på hur schemat ser ut. En fördel om du också är gift, så blir det på lika villkor, men det är inget krav. Då är vi på samma nivå och vi båda förstår att vi måste vara diskreta när vi har våra sköna sexmöte.

När det kommer till sex så har jag lite sexfantasier som jag gärna vill förverkliga. Jag berättar inte om alla, då blir det en lång sexannons som ingen pallar att läsa. Men jag kan säga att jag har i hemlighet köpt en strap on som jag skulle vilja prova på en kåt man. Det är ingen stor kuk som är på den, jag tycker själv att analsex är skönt. Men då måste det vara en liten kuk, därför köpte jag en strap on med en liten kuk. Sugen på att testa det?

Vad jag ställer som krav är däremot att dessa sexmöten stannar mellan oss till 200%! Annars har jag de vanliga kraven som mogna kvinnor kräver i sexannonser. Du är seriös, renlig, fräsch och har förstånd att respektera mig som kvinna även om jag är gift. Din ålder är irrelevant, vår kemi måste stämma och kondom är ett krav. Det räcker väl med krav nu, tycker inte du det också?! Hör av dig till mig om du gillar en mogen kvinna som är lite mullig och go plus sugen på bus!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Är du oxå sugen på erotiska och spännande sexmöte? Gift kvinna söker!”

 1. Hej. Jag vill gärna träffa dig och ha sköna träffar med dig. Jag är mycket nyfiken på dig tjejen. Jag är diskret och har en stor kuk på 19cm är det ok

  Svara
 2. Hej jag skulle jätte gärna vilja träffa dig
  Och plus att jag är också gift men sexet känns inte bra mellan mig o frun
  Fast då vill jag att vi två kontaktar varandra i verkligheten och du når mig bäst på telefon

  Svara
 3. Hej! Jag vill ha en relation med en lagom snygg kvinna – inte allt för smal – och med ett gott humör i den åldern du gör som du vill – att träffa då och då när vi kan och har lust. Jag tänker mig samspel och lek ibland tex vi dejtar en kvinna eller ett par. Jag kan visst domineras om du så önskar men hellre samspel eller att jag dominerar. Jag gillar fantasier, film, rollspel såväl som bara ren närhet och njutning. Jag gillar att se, känna och smaka. På bussen, kundtoaletten på någon stormarknad, i tvättstugan, ett källarförråd, i bilen, i skogen såväl som hemma hos varandra. Vi kan fokusera på sex, fantasier, närhet och njutning – på varandra. Hemliga för andra och öppna, ärliga mot varandra. Jag är rak och, lagom sund med ett hyfsat utseende och nästan jämnt på gott humör i 38 års åldern boendes i stockholm.

  För några år sedan så skulle jag köpa en dammsugare begagnad på blocket och ringer på en annons – en man svarar och han förklarar att dammsugaren finns i fredhäll men att han ska åka med jobbet till köpenhamn och om bara en timme dock så är hans flickvän hemma så att jag kan hämta dammsugaren idag eller under morgondagen. Jag säger att jag kommer imorgon vid 9-tiden på morgonen ifall det går bra och han säger ok.

  Straxt innan klpckan 9 kommande dag på adressen i fredhäll så kliver jag ut ur min bil och går mot porten och sedan en trappa upp så ringer jag på dörren. Inte ett ljud. Jag ringer igen och knackar lite lätt på dörren. Jo, nu hör jag att någon kommer mot dörren och dörren öppnas. En nyvaken ljus tjej max 22 år kisar och ler mot mig – kom in! Jag står först helt paralyserad och mina ben darrar en aning – för denna tjej är otroligt vacker och iklädd endast en mycket åtsittandes ljusgrå one-piece dräkt som gjorde att hon såg mer naken ut påklädd än om hon vore naken. Jag kände svindel och mina ögon hade liksom fastnat i hennes tydligt murriga fitta. Dammsugaren sa jag och klev in genom dörren.

  Sedan agerade jag precis så som jag skulle ha fantiserat när jag runkade som skönast. Jag kollade på dammsugaren och sa att jag ville ha den och så ställde jag den vid dörren för att sedan säga att jag måste få fota henne för att hon var just den som jag letat efter. Att jag inte hade med mig min fotoutrustning men ifall jag kunde få komma tillbaka ikväll. Hon log och vistt kunde jag få kommaa tillbaka ikväll och fota henne. Jag bad henne att gå ut i det ljusare vardagsrummet och posera för mig. Jag bad henne sätta sig på knäna i soffan och puta med rumpan mot mig så mycket som hon bara kunde. Hon sken som en sol.

  Jag frågade om jag fick känna på hennes skinkor och visst fick jag det. Hmmm. Jag kände lätt med bägge händerna på hennes skinkort och bad henne att vrida på sig och med bena brett isär. Jag frågade ifall hon kunde klä av sig så att jag fick se henne naken i ljuset innan jag skulle gå och hon ställer sig upp och låter dräkten glida ner till fötterna. Fantastiskt utbrister jag och skådar henne i detalj – säkert i fem minuter. Ok, jag kommer ikväll med min fotoutrustning och belysning och jag lovar att jag ska fota henne på bästa sätt och att det kommer att ta en timme ungefär efter att jag riggat utrustningen. Tack! Vi ses senare. Hej så länge sa jag och gick ut med dammsugaren genom dörren.

  Några timmar senare, precis när jag lånat ihop en komplett fotoutrustning, så ringer tjejens kille mig. Jag svarar inte. Han ringer igen och igen. Gång på gång. Jag förstod såväl hans dilemma. Jag tyckte synd om honom. Jag visste att jag hade en supersex kväll framför mig, jag visste det, men jag struntade iattt hämta fotoutrustningen och jag struntade i att åka tillbaka till den sköna snygga sexiga tjejen. Men ett fint minne av det hela har jag iallafall.

  Svara
 4. mogen man i sthlm, varför inte testa en lite äldre?, är kåt, viril, påhittig, erotisk, har en sambo men är initiativlös och förutsägbar, sex för sällan, behöver någon som vill oftare, min PT säger att min fysiologiska ålder är 48 år men är äldre, ser bra ut, sex på dina villkor, jag är 184cm, breda axlar, smala höfter, liten hård kuk på 14 cm, uppåtböjd, hård, ådrig, älskar att slicka, jag finns i sthlm och svarar på email om du skriver, är het, 66 år, skickar foto vid svar, kram

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!