Söt bimbo vill dejta snygga killar, seriöst!!!

jag är en kåt bimbo vill dejta snygga killarJag är en söt tjej, en bimbo har nån kallat mej, hahaha men det är allt annat än vad jag är. Jag är inte korkad, men jag ser bra ut och är blond och älskar att klä mej i rosa. Har ibland rosa långa naglar (inte just nu), ibland har jag rosa slingor i mitt långa blonda hår, rosa väska och sånt. Gillar man nåt så gör man, jag är den jag är och gör mej inte till. En del kanske tycker det blir för mycket rosa, tja, vem bryr sej lixom, jag är den jag är. Många dömer mej efter utseendet och tror på allvar att jag är en dum bimbo, men det är jag inte.

Jag vill dejta snygga killar och med lite tur hittar jag en kille som jag gillar. Är ju singel nu och det är dötrist lixom. Till att börja med vill jag att vi är vänner, inget mer, om det blir kärlek så får det komma efterhand. Nu har jag inga stora förhoppningar att hitta seriösa killar här men man vet aldrig. Är värt att testa en sexannons, så jag ger det en chans.

Jag vill träffa en kille som inte dömer mej och kallar mej bimbo. Det är faktiskt så att jag har ett bra jobb och en bra utbildning och lever ett ordnat och bra liv. Den killen jag vill träffa ska också vara ordentlig och ha ett bra liv, annat är inte intressant. Du ska vara drogfri, inte vara rökare och gilla att festa ibland på helgerna.

Jag är 24 och du är i min ålder eller några år äldre eller nåt år yngre, men absolut inte yngre än 22 år. Du är vältränad och mån om ditt utseende och att du är en gentleman tar jag för givet. Ses vi??


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Söt bimbo vill dejta snygga killar, seriöst!!!”

 1. Jag älskar bimbos!! Snygga sexiga blondiner med långa naglar som gärna klär sig i rosa, bara använder string, kan spendera timmar framför spegeln och är jättenoga med sitt utseende, är riktigt tjejiga och rädda för att smutsa ner sig och bryta en nagel. Och gillar att bli behandlade som riktiga prinsessor! Tänder jättemycket på den sortens tjejer.

  Hör av dig om du vill ha en riktig gentleman som gör allt för dig, Prinsessan! 🙂

  Svara
 2. Hej! Jag söker en kvinna som dig!!!
  Jag ser bra ut, 23 år gammal och har också blont hår å även blåa ögon, är mig själv å spelar ingen annan. Vill du ses så är du välkommen å prova på å träffa mig här i Sala, mejla mig gärna min sockerbit ☺️☺️☺️

  Svara
 3. Hej sexig
  Jag är 33 år och ser bra ut med sexig kropp och stor kuk
  Och jag vet vad jag gör för att göra dig nöjd
  Vill du bli slickad på hela kroppen för lång tid så kontakta mig
  Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!