Söt bimbo vill dejta snygga killar, seriöst!!!

Jag är en söt tjej, en bimbo har nån kallat mej, hahaha. Nä, jag är inte korkad, men jag ser bra ut och är blond och älskar att klä mej i rosa. Har rosa långa naglar, ibland har jag rosa slingor i mitt långa blonda hår, rosa väska och sånt. Gillar man nåt så gör man, jag är den jag är och gör mej inte till. Många dömer mej efter utseendet och tror på allvar att jag är en dum bimbo, men det är jag inte. Nu är det inte jag på bilden men jag är väldigt lik faktiskt. Men nog om det.

Jag vill dejta snygga killar och med lite tur hittar jag en kille som jag gillar. Är ju singel nu och det är dötrist lixom. Till att börja med vill jag att vi är vänner, inget mer, om det blir kärlek så får det komma efterhand. Nu har jag inga stora förhoppningar att hitta seriösa killar här men man vet aldrig. Är värt att testa en sexannons, så jag ger det en chans.

Jag är 24 och du är i min ålder eller några år äldre eller nåt år yngre, men absolut inte yngre än 22 år. Du är vältränad och mån om ditt utseende och att du är en gentleman tar jag för givet. Ses vi??

3 tankar på “Söt bimbo vill dejta snygga killar, seriöst!!!”

  1. Jag älskar bimbos!! Snygga sexiga blondiner med långa naglar som gärna klär sig i rosa, bara använder string, kan spendera timmar framför spegeln och är jättenoga med sitt utseende, är riktigt tjejiga och rädda för att smutsa ner sig och bryta en nagel. Och gillar att bli behandlade som riktiga prinsessor! Tänder jättemycket på den sortens tjejer.

    Hör av dig om du vill ha en riktig gentleman som gör allt för dig, Prinsessan! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar