Ta bilder på mej, jag är naken och kåt men vill ha mer än så!

jag är naken och kåt tjej som söker kåt manJag blir så jäkla kåt, jag är naken och kåt och vill bli plåtad. Behöver en kåt man som kan styra sin kåthet och plåta mej och sen får vi se vad som händer. Möjligen får du knulla mej, möjligen suger jag av dej, möjligen får du bara runka till mej. Eller så slutar det med att vi onanerar framför varandra, det har jag aldrig gjort men faktiskt fantiserat om det. Lite läckert skulle det faktiskt vara. Tänk vilka bilder du kan ta då, om du inte helt glömmer bort kameran. Vi får se, nåt sånt kan man inte bestämma på förhand, det fattar du nog. Kemin måste vara där och känslan, från båda, när jag är naken och kåt så blir det så bra.

En kamera som ska användas är min, nakenbilderna ska jag ha, ingen annan. Det är inte bilderna utan känslan av att bli plåtad och vara naken inför en obekant person. En man i detta fallet, kvinnor göre sej icke besvär, det är män jag tänder på. Just att vi inte känner varandra eller ska träffas i fortsättningen gör mej ännu mer upphetsad. Att vara naken och kåt i sällskap med en okänd man triggar igång mej! Om vädret tillåter det så vill jag vara utomhus, annars funkar det bra inomhus. Vi träffas på ett neutralt hotellrum eller annat ställe, det blir bäst för oss båda, neutralt och bra. Och bilderna blir bättre när det är neutral bakgrund som inte kan härledas till mitt hem.

Innan vi ses för plåtning så ses vi och snackar lite och ser om vi funkar tillsammans. Gör vi det så fortsätter vi till hotellrum eller liknande. Det betyder alltså att du kommer till mej, jag bor i Stockholm. See U 😉


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR11 svar på ”Ta bilder på mej, jag är naken och kåt men vill ha mer än så!”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!