Snygg blond tjej vill träffa en snygg svensk kille för seriöst förhållande!

jag är en snygg blond tjej som vill dejtaFinns här någon snygg svensk kille som vill dejta en snygg blond tjej? Jag tycker själv att jag ser bra ut, men det gör kanske inte alla?! Så är det ju, smaken är som baken delad. Det jag är ute efter är faktiskt något seriöst även om jag skriver en kontaktannons här på en sexblogg. Killen jag vill träffa är en skötsam kille med bra jobb och som inte har några problem. Du har inga efterhängsna ex, drogproblem och du får absolut inte röka. Jag pallar inte börja ett förhållande med problem, då får det hellre vara.

Men det finns faktiskt en anledning till det, även om jag vill ha nåt seriöst så betyder det inte att det inte är sex jag söker. I ett förhållande är sex väldigt viktigt, utan ett fungerande sexliv så funkar inte ett förhållande. Så är det för mej och säkert för de flesta andra också. Det är samma med att vi måste kunna lita på varandra, älska varandra och vara bästa vänner. Och sen en viktig sak, vi ska kunna skratta och ha roligt tillsammans! Har vi allt det så kommer allt att gå bra och kärleken kommer per automatik.

Men, som sagt, jag söker inga engångs ligg utan något seriöst som kan bli något. Och du, bara för att jag är en blond tjej betyder det verkligen inte att jag är en bimbo!!!!! Jag är en smart tjej som har ett bra jobb och en hög utbildning, så bimbo är det sista jag är. Att gå långsamt fram, det funkar bäst för mej, så inge sex i början. Du är ungefär lika gammal (ung) som jag, alltså runt 28 år, då är vi på samma nivå i livet tror jag. Kram från mej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Snygg blond tjej vill träffa en snygg svensk kille för seriöst förhållande!”

  1. Hej! Jag är en man på 52år i Örebro omr. Jag vill gärna träffa dig och ha sköna träffar med dig. Du är så vacker och sexig kvinna vart bor du då tjejen?

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!