Singelkvinna vill ha lite seriöst vuxenmys över en helt

jag vill ha vuxenmys med dejSka vi ses över en helg och ha lite vuxenmys? Är en singelkvinna på 32, jag har varit singel rätt så länge och trivs bra. Men jag saknar närhet, sex och tvåsamheten, känner du detsamma? Är du en man i min ålder som känner detsamma? Då vill jag att du hör av dej, så får vi börja snacka på nätet och sen om allt känns bra så långt så ses vi för en dejt. En dejt på stan, bland andra människor, det känns bäst så och om du är seriös i detta håller du med mej.

För mej är detaljerna inte så viktiga, alltså jag bryr mej inte om vilken kukstorlek du har, hur du ser ut. Ytan är inte det viktigaste för mej, utan det är kemin mellan oss som är det viktiga för mej. Är så förbaskat trött på den utseendefixering som finns överallt numera. Men med det sagt så är det ett krav att du är ren och fräsch och inte alltför överviktig. Ett fint inre gör dej komplett, så ytan är som sagt inte allt. Själv är jag ingen snygging, men jag duger nog till någon! Jag har en sexig och fin kropp som jag är stolt över. Tycker du att jag har en snygg och sexig kropp?

Jag tänker så här, om vi kommer så långt att vi ses i verkligheten och kemin mellan oss stämmer. Då vill jag gärna träffas regelbundet, men bara som typ knullkompisar, jag vill inte stadga mej. Trivs för bra med att vara singel nämligen, så du måste respektera det. Känner du som jag?  Vill du också ha lite härligt vuxenmys? Då tycker jag att du ska skriva till mej så vi kan börja vår ”resa” tillsammans. Kram från mej.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Singelkvinna vill ha lite seriöst vuxenmys över en helt”

 1. Mitt namn är Arne jag är faktisk gift men håller på att gå isär har inte haft sex med min fru på nästan ett år och då har vi bestämt att separera oss.
  jag skulle villja träffa en tjej som gärna vill ungås tillbringa en en kväll tillsammans och se om vi har kemin och trivs tillsammans jobbar mycket men man saknar lite mer än så.
  MVH: Arne

  Svara
 2. Kanske lite sen på ”bollen” här men chansar ändå.
  Är en singel man på 44 så även det är en chansning då du skriver om någon i ”din ålder”. Menar du under 40 eller tänker du dig åldersspann?
  Vore kul att höras av och se vart och om denna resa tar oss långt bort i fjärran.

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!