Saknar närhet OCH sex

söt tjej vill ha närhet och sex med en seriös killeHallå! Jag är en tjej som inte vill ha ett förhållande men jag saknar närhet och sex. Men jag vill inte träffa en kille enbart för sexet, utan jag vill ha lite mer än så och utan att vi är ett par. Jag vill helt enkelt ha detsamma som man har när man är i ett förhållande. Men utan alla måsten, krav och allt sådant som man lovar när man lever tillsammans. För det är ju så att om man är tillsammans så måste man ta hänsyn till varandra, leva för varandra och allt det där. Det vill inte jag men jag vill ha det gottiga i ett förhållande men utan att blanda in annat än vänskapskänslor. Så det är en kille som tycker som jag i detta som jag vill dejta.

Eftersom jag vet att många killar bara är ute för att ligga, så har jag bestämt mej för att inte sära på benen direkt. Det kanske tar några veckor innan det händer, för jag vill att vi bygger upp vänskap först sen får vi se. Plus att du då också visar att du inte enbart vill ligga utan att du är seriös i detta. Vi ska bli bästa vänner, vi ska kunna prata om allt och vi ska hitta på kul saker. Men även bara vara hemma och mysa och kolla en film och fixa lite käk.

Vi är bästa vänner, vi har närhet och sex och vi trivs i varandras sällskap. Sex gillar jag som sagt, det förstår du nog när jag skriver min kontaktannons här. Skriv och berätta lite om dej själv och vad du vill hitta på när vi träffas första, andra, tredje gången. Puss och kram från mej till dej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!