Oskyddat sex är kanske dumt, men jag älskar att utmana livet!

jag vill ha oskyddat sexOskyddat sex är inte så smart kanske, men jag avskyr kondom, det tar bort känslan. Jag äter inte banan med skalet på heller *L*. Nä men allvarligt, jag vill träffa en man som precis som jag vill ha skön sex, gärna återkommande sexträffar. Det är enbart sex jag söker, men jag kan gärna träffas tidigt på kvällen, äta en god middag och umgås med dej. Sen slutar kvällen med skön sex och massor med njutning. Det är en perfekt lördagskväll för mej och kanske för dej också???

Det är viktigt att du kan garantera att du är frisk och har du precis testat dej så är det bra. Man kan ju testa sej utan att gå till gynekologen, tex. klamydiatest online, så det är bra. Jag är testad och är helt frisk och har inte haft sex med någon efter jag testade mej. Så från mitt håll är oskyddat sex riskfritt om man säger så!

Jag har inget preventivmedel men jag kan inte bli gravid så det är lugnt på den fronten. Om jag mot all förmodan skulle bli gravid så tar jag bort det. Jag är för gammal för att föröka mej om man säger så. Jag är en mogen kvinna och jag har fyllt 50, så du kan vara lugn ;-). Män i alla åldrar, från 25 och uppåt kan skriva till mej, berätta lite om dej själv och vad du vill vi ska göra! Mvh Maggan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *