Nyinflyttad söker kk

kåt nyinflyttad söker kk i stockholmHej alla trevliga killar i Stockholmstrakten, trevlig nyinflyttad tjej söker kk. Det är ganska ensamt och staden är stor och det är svårt att hitta kompisar. Jag har fått nytt jobb och var tvungen att flytta till Stockholm och det har varit spännande. Men nu har allt lugnat ner sej, jag har kommit tillrätta på jobb och nu är det rätt så tråkiga kvällar och helger. Det är ju inte så att jag går ut på krogen själv, det är inge kul. Jag har också bestämt mej att inte blanda ihop mitt arbets och privatliv, så jag umgås inte med någon från jobbet privat. Det är nog bäst att inte göra det, blir bara en massa strul då.

Därför vill jag träffa en trevlig kille som vill bli min knullkompis men också min vän. Det hade varit kul om vi kunde sticka ut på stan och festa nångång också och ha kul. Jag behöver sex men inte enbart, bäst sex har jag när jag lärt känna en kille. Så är det för mej och jag ligger inte på första dejten och inte på andra dejten. Är du seriös i detta så tycker du att det är helt okej och respekterar det.

Hur ofta vi ska ses och vad vi hittar på, det är omöjligt att sia om redan nu innan vi ens träffats. Men om allt känns bra och vi trivs ihop så vill jag hänga rätt så ofta med dej, kanske några gånger i veckan! Jag vet det låter konstigt, nyinflyttad tjej söker kk, egentligen borde jag söka vänner istället. Men nu blir det två flugor i en smäll, så varför inte?! Är du en trevlig kille 25-40 år och sugen på att ses så hör av dej! P & K.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Nyinflyttad söker kk”

  1. Hej hur mår du jag läser din meddelande jag passar dig du passar mig jag gillar dig mycket kontakta mig snälla jag vill träffa dig på sängen puss puss

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!