Nybliven singel och nu behöver jag en kk kompis!

kk kompis sökes i skåneDå var man singel igen och i stort behov av en kk kompis. Kärlek klarar jag mej utan men jag klarar absolut INTE utan sex, punkt och slut. Nu är jag inte och har aldrig varit en tjej som ligger runt med kreti och pleti så räkna inte med ligg på första dejten. För vi ska dejta, inte för kärlek, utan för att vi ska lära känna varandra lite och känna av kemin. Att träffas, ha sex och skiljas åt, det funkar dåligt för mej.

Jag vill att vi ska vara kompisar som har kul och där sex ingår, tror du fattar. En kk kompis är det absolut bästa alternativet för mej nu och några år framöver. Dels har jag inte tid att skaffa pojkvän igen och dels har jag faktiskt ingen lust. Singellivet är härligt och jag är fri att göra vad jag vill, helt underbart!

Vem är jag då? Tja, skriver väl inte så mycket här, men i stora drag, en tjej på 32 år, ser ganska okej ut, några kg för mycket kanske?! Men jag jobbar på att få bort dessa kilo, som jag kallar sambo kilo ;-). Ett par kilo sitter nog på mina stora bröst, det brukar gillas av killarna, vad tycker du? Jag har börjat träna och är ute och springer slingan varje vecka. Du gillar kanske också att träna, då kan vi träna tillsammans, hade vatt nice!

Jag finns i Skåne och exakt var i Skåne säger jag när vi fått kontakt. Du och jag måste bo ganska nära varandra så vi kan träffas ganska ofta, du är mellan 28 och 37 år, du måste vara singel och du ska vara seriös i detta. Kram Ellinore <3.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Nybliven singel och nu behöver jag en kk kompis!”

  1. Hej, är väldigt intresserad. Söker också kk, är singel och kåt hela tiden. 35 år, styrketränar mycket så det kan jag hjälpa dig med 🙂 är du intresserad skicka mail 🙂

    Svara
  2. Hallå snygging!
    Hoppas på turen att bli den utvalda som får lyckan att utforska din sexiga kropp och låta utforskas av din sextörstande kropp

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!