Kurvig brunett söker rejäl karl med ett glatt humör – seriöst!!!

jag är en kurvig brunett som söker en riktig karlVilken klyscha haha, men så är det faktiskt, jag är en kurvig brunett och jag är singel och jag är förbaskat trött på det. En kvinna i mina år, 38, ska inte vara singel tycker jag. Ensamheten är väl helt okej, men jag vill ha någon att dela livet med, det är dags att stadga sej. Men det innebär absolut inte att jag är desperat eller vill flytta ihop direkt, utan tvärtom. Jag vill ta det lugnt i början, jag vill lära känna dej ordentligt. Och de första åren passar särbo-livet mej alldeles utmärkt. Sen, när vi är säkra på att vi vill leva resten av livet med varandra så tar vi nästa steg och flyttar ihop.

Att jag skriver en kontaktannons här, på en snuskig sexblogg, det har sina skäl. Sex är något som är superviktigt för mej och för att vi ska ha ett bra förhållande är sexet mycket viktigt. Ett regelbundet sexliv och inte som mina väninnor har det, sex en gång i månaden och sådant. Så skulle jag inte kunna ha det och därför är jag tydlig med det från början.

Jag behöver mer än sex

Men det är så mycket mer än sex jag behöver. Närhet, värme, kärlek, en bästa vän, allt i samma paket. Jag tror det är klokt att söka en man som är i min ålder, då är vi på samma nivå i livet. Förökat mej har jag inte gjort och inget jag alls önskar. Det är okej om du gjort det men de ska vara stora nu och klara sej själva isåfall. Jag älskar att resa och kan tänka mej att flytta utomlands längre fram. Nu slutar jag här, vi tar resten när vi fått kontakt. Jag hoppas att du finns här, mannen med stort M som vill samma som jag. Och som klickar med mej, på alla plan. Många varma kramar från mej, en kurvig brunett!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Kurvig brunett söker rejäl karl med ett glatt humör – seriöst!!!”

  1. Du är så fantastiskt dunder snygg kvinna så hemskt gärna vill jag lära känna dig mer du verkar mycket klyftig och intelligent mycket kärlek från Bobby hopas du svarar

    Svara
  2. Hey
    Du verkar väldigt intressant och jag vill ha kul med dig. Om det känns intressant så får du gärna kontakta mig. Livet är kort tänk inte så mycket

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!