Jag är trött på singellivet

söt tjej trött på singellivetNu är jag så förbaskat trött på singellivet, jag som är det är en snäll och trevlig tjej på 28 år. Jag ser väl ok ut, en del tycker jag är söt, andra inte, ligger väl i betraktarens ögon. Jag är nöjd själv, det är det viktigaste för mej! Är blondin, har långt hår och gillar att ha snygga och moderna kläder och se bra ut. Tränar gör jag regelbundet och jag försöker att vara så hälsosam det går. Så om du också gör det är det ett plus, då kan vi träna tillsammans, det hade varit kul!

Sex är en stor del av livet och i ett förhållande är det en viktig del, därav min kontaktannons här på denna sexbloggen. Det är mycket mer som måste funka i ett förhållande, vi måste lita på varandra. Har varit i relationer där killen varit svartsjuk, det orkar jag inte med fler gånger. Så tillit är väldigt viktigt för mej, nästan eller lika viktigt som sexet.

Det är kanske viktigt att vi har någorlunda samma intresse, men inte det allra viktigaster. Jag vill gärna ha mitt eget liv också och lite egentid, men vill göra massor tillsammans med min pojkvän också. Just det med egentid tror jag är viktigt, men i lagom doser. När det kommer till sexet så är jag ganska frigjord och gillar att vara spontan och lite busig. Att bilda familj, tja, det har jag inte bestämt mej för ännu, men träffar jag rätt man så ska jag fundera på det. Men för mej är det inte det viktigaste. Jag vill ha en bästa vän, en jag kan prata med om allt och bara vara mej själv. Du ska leva ett ordnat liv, inga droger eller andra problem, du ska vara en bra person helt enkelt. Är du också trött på singellivet, hör då av dej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Jag är trött på singellivet”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!