Får jag själv säga att jag är en sexig blondin? Eller är det fel?

kåt, snygg och sexig blondin vill dejtaKlart att jag får säga att jag är en sexig blondin hahaha om jag själv tycker det är det ju bra, lr hur?! Mitt självförtroende är på topp, jag ser faktiskt bra ut! Många säger det iallafall och jag tycker det själv. Sen om du tycker det också det återstår att se, smaken är ju som baken, delad. Men för mig är utseendet viktigt, så nu vill jag träffa en riktig snygging! Men var beredd, jag är jäkligt kräsen, du måste vara perfekt i mina ögon! Tränad, fräsch, klä dig snyggt, lukta gott och du får gärna vara lite solbränd. Du ska ha stil och klass och vara en kille som sätter sin kvinna i första rummet, alltid!

Nu ska jag kanske vara ärlig, jag är snygg, ja, det är jag, men jag har gjort lite förbättringar på min kropp. Jag har ”justerat” mina bröst lite, men visst är dom fina och dom ser nog ganska naturliga ut. Vad tycker du? Jag är själv nöjd och gillar det jag ser i spegeln och det gör nog du också. Det viktiga är att jag är nöjd, blir du också det så är det ett plus.

Asså, jag ska va helt ärlig, jag vet fasen inte vad jag söker, men jag tror vi börjar med en dejt och ser vad som händer. Känner väl inte för att skaffa pojkvän men kanske, om jag blir kär, men det blir jag inte så lätt. Ska vi träffas på krogen en fredag eller lördagskväll här i Stockholm. Och se om vi har något att prata om och om vi gillar varandra. Känns lixom som mycket enklare att träffas på krogen, då kan vi gå när vi vill, asså om vi inte gillar varandra. Bjuder du mej, en sexig blondin, på en drink nån helg? Puss och kram.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Får jag själv säga att jag är en sexig blondin? Eller är det fel?”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!