Erfaren man sökes

erfaren man sökes av ung kåt tjej som är oskuldTja, ung tjej här, 19 år är jag och erfaren man sökes för sex och som ska bli min sexlärare. Är en tjej som är ganska osäker och har inte haft någon pojkvän och inte haft sex, så ja, jag är oskuld. Det är pinsamt men så är det. Jag har inte sagt något till mina tjejkompisar om det, så mycket skäms jag över det. Nu vill jag träffa en äldre man som kan lära upp mej och kanske hjälpa mitt självförtroende att bli bättre.

Jag är som sagt blyg och att lägga upp denna nakenbild på mej själv är ett stort steg för mej, det känns lite konstigt. Men samtidigt också lite upphetsanda att män kan se mej naken. Och kanske runkar till min bild. Jag hoppas det iallafall. Men tror att män vill ha lite mulligare tjejer. Men vi får se om nån hör av sej.

Jag vill att du är över 30 men inte över 60, jag har sett en del män i 50-års åldern som är sexiga. Men om du är äldre måste du vara fräsch och vältränad. Jag går inte igång på gubbmage och sånt, bara så du vet det. Erfaren man sökes som sagt, men med det sagt så tar jag inte vem som helst, jag är ganska kräsen.

Eftersom jag är oerfaren så vet jag inte vad för sorts sex jag gillar bäst. Men jag tror inte jag är en tjej som vill testa konstiga saker, utan vi håller oss till det vanliga. Du ska lära mej allt du kan, jag vill veta hur jag gör det skönt för en man, hur jag runkar din kuk. Hur jag suger din kuk så det blir så skönt som möjligt. Jag vill prova det mesta, frågan är om du finns här och är du seriös?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Erfaren man sökes”

  1. Hej, jag är 33 år gammal. Är i en ly kmig förhållande men bristfällig sexliv med en särbo.

    Haft en kk själv en gång i tiden som lärde mig upp allt. Så jag är väldigt omtänksam, tålmodig och lyhörd i sängen. Kan hålla mig hyfsad länge, iaf så du får ut av det mer än en lr två gånger, samt hyfsad vältränad men smal ändå.

    Är du intresserad, för jag tycker du är riktigt sexig, och smal som min tjej. Vart bor du?

    Svara
  2. Hej! 31 år med erfarenhet, vältränad också. Låter spännande att vara sexlärare. Hör av dig så pratar vi först sen ser vart det leder till.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!