Är jag en sexig tjej?

är jag en sexig tjejÄr jag en sexig tjej? Jag vill ha ärliga svar för mitt självförtroende är inte det bästa nu. Så jag behöver bekräftelse från killar, jag tycker jag har en gigantisk rumpa. Det sa mitt ex iallafall, han kalla den för en riktigt bred röv, men är den det? Jag tycker den är mest rund, men det är kanske inte alla som tycker så? Att lägga ut en helbild här är inte något jag vill göra, men vi kan byta bilder när vi fått kontakt. Sen kanske vi vill träffas irl om det känns bra mellan oss. Men först måste vi snacka på nätet och bytta lite bilder, sen får vi se. Känns inte bra att sexdejta men varför inte, om allt känns rätt så är det bara att köra på. Eller?! Är jag en slampa som kan tänka mej att knulla med någon från nätet?!

Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig skrivit en sexannons, det är första gången. Samtidigt så tänker jag, varför inte, jag lever här och nu och imorgon kanske inte finns för mej. Jag har ett ganska sött ansikte säger killarna, jag vet inte, men jag vet att jag har fina ögon. Mitt dåliga självförtoende beror på mitt ex. han var inte så snäll. Innan jag träffade han var självförtroendet på topp, men det ändrade han på. Men jag är fri från honom nu så det är skönt. Så frågan är om killar tycker att jag är en sexig tjej, eller en ful tjej med en bred röv, som mitt ex. sa. Nåja, kan inte älta gammalt utan nu ska jag se framåt och ta för mej av livet. Jag är kåt, jag är snäll och jag är busig nu, ska vi ses?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Är jag en sexig tjej?”

 1. Sexig? Bara en blick på dina kurvor: svaret är självklart är du riktigt sexig. Behöver inte känna dig dålig för att du lägger ut, vi kan lära känna varandra över en middag/fredagsmys. Känner vi för det så bestämmer vi då.

  Vi ska ses iallafall

  Svara
 2. Jättefin snygg kurvig rumpa vackert kropp och som sagt du behöver inte alls känna dig dåligt att du lägger sexannons:) bara gå vidare må bra blicka framåt:) skulle vara kul träffa dig över middag , jag 43 år vältränad kille hör av dig om du är intresserad

  Svara
 3. Hej skånska 22årig man här. 185cm lång och vältränad. Tycker du ser jävligt bra utt så skicka mig ett mail så ser vi vad det blir

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!