Är en ensam kvinna!

jag är en ensam kvinna som söker en manHej, jag är en ensam kvinna, väldigt ensam och jag trivs inte alls med det. Min bekantskapskrets är väldigt liten, har väl inga nära vänner, vet inte varför, men det har alltid varit så. Som person är jag ganska tillbakadragen, så det är kanske därför? Känner att det är dags att göra nåt åt det nu, jag vill inte vara ensam resten av livet. Jag måste börja någonstans, för att ”träna” på att träffa nya människor. Och då kanske detta är ett sätt?!

Visst vill jag ha ett förhållande och en man vid min sida, men det är inte så lätt att hitta. Utseendemässigt så är jag inte speciellt attraktiv, plus att jag är lite blyg och inte vågar ta kontakt. Får kanske skylla mej själv, men nu försöker jag iallafall och jag hoppas på något svar iallafall.

Kan en sexannons här på denna sexbloggen ge mej möjlighet att träffa nya människor (män)? Jag hoppas det. Vad jag har för krav? Nu är det väl så att jag nog inte kan ställa så höga krav, men jag vill att du är seriös och inte leker med mej. Eller utnyttjar mej, om du bara vill ha sex med mej, var då ärlig och säg det. Så jag inte får förhoppningar om vänskap eller något mer.

Även om jag är en ensam kvinna och har svårt att få kontakt med nya människor. Så innebär det inte att man kan utnyttja mej hur som helst. Det innebär inte heller att jag vill gifta mej med första bästa. Tror du förstår hur jag menar. Trevliga, snälla och omtänksamma män, skriv en rad till mej så kanske vi kan ses! Obs endast singelmän!!! Kram <3.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR8 svar på ”Är en ensam kvinna!”

 1. Hej
  Jag är en trevligt kille glad och snäll
  Jag tycker om kram mysa. Jag söker efter en mullig tjej eller kvinna jag tycker om sex de så kul

  Svara
 2. Kontakta mig så jag skickar dig bilder
  Jag är bra på sex och kan göra det för lång tid med förspel. Jag är vältränad och ser bra ut och har en stor kuk.
  Men jag är inte för alla
  Hör av dig

  Svara
 3. Ensam kille på 61 år och känner igen mig med det du beskriver.
  Bor 8 mil norr om Örebro.
  Längtar efter någon tjej för förhållande och är flyttbar.
  Är bara 162 lång som jag har sett som ett stort problem.
  Har slutat att jobba och njuter av fritiden.
  Tycker tyvärr inte om resor och dans, men renovera , hålla på med min trädgård ,promenader, tv. internet , mysa och sex.

  Svara
 4. Hör av dig om du känner dig ensam det är bara h-ndar som springer efter benrangel du ser ut att vara idealisk så en kvinna skall se ut om du frågar mig vore trevligt att du hör av dig puss på hela dig

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!